Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

SEV

Client > Stichting Experimentele Volkshuisvesting

SEV

De SEV (Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting) is er om innovatieve antwoorden te ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van wonen. Dat doen we door op zoek te gaan naar vernieuwende, grensverleggende en oplossingsgerichte ideeën. Deze ideeën werken we uit in praktijkexperimenten. Zo komen we te weten of de innovatieve oplossing werkt in de omgeving en situatie waarvoor deze bedoeld is. Als dat zo is, zetten we de stap om de innovatie breed te introduceren en te verspreiden.

Bezoek de SEV website

Contact

  • [javascript protected email address]
  • Phone  +31 10 282 50 50

De SEV en Except hebben samengewerkt om het Energiesprong programma te ondersteunen, gericht op het bereiken van een substantiele energiebespraing in de gebouwde omgeving. De specifieke samenwerking betrof het stimuleren van early-adopter huiseigenaren om hun woning naar energieneutraal te renoveren.

SEV, Except en TNO werkten intensief samen om een inspiratievoel en inzichtelijk boek te maken, genaamd het Huis Vol Energie. Sindsdien houden SEV en Except warm contact.

Except is bezig met een professionele verduurzamingsmissie. Door hele spectrum van disciplines te betrekken, proces tot in detail te analyseren, en dit te vertalen naar begrijpelijke taal. – Machiel Bakx, Programmamanager SEV

Projecten

Huis Vol Energie

Jan 16, 2019, Inspiratieboek Energieneutraal Wonen