Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Tender Support Team

Service > Boosting tender applications with sustainability and innovation

Het Tender Support  Team ondersteunt organisaties die goed willen scoren op het gebied van duurzaamheid en innovatie voor aanbestedingen, tenders en competities.  Door middel van een effectief proces verwerken we slimme strategie, innovatie, ontwerp, impact monitoring en duurzaamheidspaketten in de projecten.  Hieronder vallen ook circilaire economie onderdelen, sociale componenten, natuur en milieu, en veerkrachtige duurzame ontwikkeling.

Overheden en grote organisaties schroeven de eisen voor duurzaamheidsprestaties in tenders en aanbestedingen op. Vaak zijn er consortia nodig voor deze projecten, maar wie brengt de kennis en kunde mee voor de duurzaamehidsperformance? En hoe kunnen we duurzaamehid gebruiken voor innovatie die ook andere aspecten van het project positief beinvloeden, zoals prestaties en prijs?

Hiervoor heeft Gertjan van Hardeveld  het Tender Support Team opgericht. Samen met organisaties zoals Volker Wessels, Ballast Nedam, KWS Infra en Synchroon hebben we de eerste tenders ontwikkeld. Nu bieden we deze dienst aan alle organisaties, waarbij we ondersteunen op technsiche, creatieve, ontwerp, strategie, en  performance. 

Contact

Except Integrated Sustainability

Tim Horsten
CSR Consultant / Ingenieur

Email  [javascript protected email address]
Phone   +31 10 7370215
“Ik ben heel erg tevreden met het werk van Except voor de Eneco Wind projecten. Ze werken heel goed samen gedurende het proces en maken uitstekend werk. ”
-- Jaap Bosch
Project Developer, Eneco Wind
“Except offers a flexible and complementary team of experts in different fields that together create magic.”
-- Matthieu Leroy
Matthieu Leroy; Sustainability Specialist at IKEA