Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Natascha Schuiling

Office Manager

Natascha Schuiling
Natascha Schuiling
Natascha Schuiling
Natascha Schuiling

Zwakte: Frietjes met Mayo

Geniet van: Koken, maken van natuurlijke cosmetica, moestuinieren, feestjes plannen, elk vorm van audiovisuele uiting.

Expertisevelden:

  • Producent van films en evenementen
  • Social media 
  • (Raw) Vegan/ Vegetarisch koken

 Locatie: Rotterdam, Nederland

Contact

  • [javascript protected email address]
  • Phone  +31 6 24802273
  • Twitter: @nashmosan

Natascha "Nash" Schuiling is onze bruisende Braziliaanse kantoor moeder. In haar rol als office manager faciliteert ze het team, zodat iedereen kan exceleren in zijn eigen gebied. Dit is haar manier om de wereld een stukje beter te maken.
Haar achtergrond ligt in events en audiovisuele producties, dus ze schiet niet snel in de stress. Het geheim? Ze is een flexibele, ‘quick on her feet’, empathische teamspeler.

Naast administratieve werkzaamheden produceert en ondersteunt ze bij de verschillende evenementen van Except. Ze zorgt dat het kantoor werkzaam blijft, zonder dat het zijn eigenzinnig vibe kwijtraakt. Maar ze zet ook prima koffie als we aan het brainstormen zijn met klanten.

Ze is constant op zoek naar manieren om self-sufficiency in haar eigen leven in te passen. Ze studeerde permacultuur (voor de lol), heeft een groententuin waar ze haar eigen producten verbouwt en geniet van wijn en spelavonden bij het licht van haar zonnepanelen.

Projects

Leaders for Nature

Aug 10, 2016, Van bewustzijn naar actie met het bedrijvennetwerk van IUCN

Op 17 april 2015 organiseerde IUCN het jaarlijkse Leaders for Nature Forum in Eindhoven. Except werkte met IUCN gedurende een jaar in het ontwikkelen van het concept, betrekken van stakeholders en het maken van challanges.

150 deelnemers vanuit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden werkten samen aan 10 vraagstukken rondom Natuurlijk Kapitaal. De dag eindigde in pitches waarin ieder team de oplossingen en vervolgstappen presenteerde.  

more...